Információk az interneten

A szíverősítő.hu oldal a legutóbbi evidenciák alapján közérthetően mutatja be a szív és érrendszeri kockázati tényezőket. Ugyanitt lehetőség van az egyéni rizikó meghatározására is egy interaktív program használatával. Az alapinformációt számos érdekes cikk és hír egészíti ki.

honlap

A www.sziverosito.hu a Szíverősítő Szív és Érrendszeri Egészségfejlesztő Program internetes kampányoldala. Ennek felületén, három fő menüpont struktúrájába rendezve található a (1) Szívügyek a nagyvilágból, (2) A mi szívügyünk és a (3) A te szívügyed alkalmazás. A menüpontokban publikált tartalmak keresztlinkelésével és közösségi média funkcióival organikus weboldalként működik.

(1) Szívügyek a nagyvilágból

A blogszerkezetben folyamatosan frissített tartalom különböző, a szív és érrendszeri megbetegedésekkel és betegség megelőzéssel kapcsolatos információkat tesz elérhetővé. A blog a világháló eme témával kapcsolatos tartalmát gyűjti össze és teszi elérhetővé címkézett formában. A blog szerkesztett tartalma a közösségi média puffereként is szolgál. Az itt publikált tartalom műfajilag kötetlen: az életmód és egészségtanácsok mellett, vicceket, humoros grafikákat, újságcikkeket, videókat tartalmaz.

(2) A mi szívügyünk

A menüpont alatt található a Szíverősítő Egészségfejlesztő Program , a B2C (lakosságot célzó) kommunikációs szegmensre vonatkozó teljes tartalma. Az almenüpontokban fellelhető tartalom a program céljától egészen az egyéni rizikómeghatározás módjáig mindent bemutat.

(3) A te szívügyed

A kampány gyújtópontjaként funkcionáló beágyazott internetes alkalmazás, amely az egyéni rizikóbecslést teszi lehetővé. A látogató mindenféle előképzettség nélkül is személyre szabott tájékoztató értékeket kap kardiovaszkuláris egészségi állapotáról, melynek pontossága függ a látogató által megadott paraméterek pontosságától és teljességétől. Az itt elérhető alkalmazás a teszt B2C (lakosság számára kialakított) változata, amely felhívja a figyelmet a szűrővizsgálat és a rendszeres állapotfelmérés fontosságára.