Arterialcare termékek - új generációs vérnyomásmérés

A célszervkárosodás kimutatásának legegyszerűbb és hiteles non-invazív módszere az artériás stiffness oszcillometriás vizsgálata. A stiffness paraméterek ambuláns követése mind az orvos, mind a beteg minél gyorsabb, pontosabb terápiás beállításait teszi lehetővé, a nemzetközi szakmai irányelveket követve. Az ABPM minden rendelőben nélkülözhetetlen eszköz a magasvérnymásos páciensek terápiájának optimalizálásában. A centrális vérnyomás ismerete pedig egyértelműsíti a megfelelő antihipertenzívum kiválasztását.

Arterialcare_product_line-2015

Medexpert Arteriograph Az artériás stiffness és artériás funkció paramétereit a legegyszerűbb módszerrel feltáró oszcillometriás készülék. Validált módon nyújtja az alapvető hemodinamikai paraméterek (felkari vérnyomásértékek, pulzus, ABI) mellett a centrális vérnyomás és augmentációs index értékeket, illetve a pulzushullám-terjedési sebességet, melyet a nemzetközi szakmai irányelvek előírnak a célszervkárosodás feltárására. Az érelmeszesedés korai diagnózisa mellett az antihipertenzív terápia egyéni beállítását a legegyszerűbben elvégezheti, a legújabb generációs műszer pedig a beteggel történő kommunikációt és együttműködést az artériás életkor meghatározásával maximálisan elősegíti. 

Medexpert Arteriograph 24
Egyedülálló, speciális kombinációja a 24órás vérnyomás-monitorozásnak és a professzionális artériás stiffness meghatározásnak. A vérnyomásértékek mellett nyomon követheti a centrális vérnyomás, augmentációs index és a pulzushullám-terjedési sebesség paramétereket.

Medexpert CBPM24 forradalmian új technológia, mellyel lehetőség nyílik nem csupán a hagyományos felkari vérnyomásértékek napi változásának nyomon követése, hanem a centrális vérnyomás ingadozásainak regisztrálása a nap folyamán, vagy akár 72 órás időtartamig. Invazíve validált non-invazív oszcillometriaOszcillometriás vérnyomásmérésA mandzsetta maga a szenzor, ez érzékeli az artéria falán a szívverés hatására kialakult rezgést (oszcilláció), melyet az eret körülvevő szövetek továbbítanak a mandzsettáig. Ahogy enged a mandzsetta, azokat a pontokat, amelyek az adott értékkel összefüggenek, digitálisan kijelzi. , betegbarát mérettel és zajszinttel, felhasználóbarát kezelőfelülettel.

Klikkeljen a terméknévre bővebb információért!

Arterialcare termékösszefoglaló