Új generációs Arteriográf

Az Arteriográf legújabb, 3.0.0.0 verziószámú szoftvere elérhető a Medexpert Kft-nél! Fejlessze meglévő Arteriográf készülékét! Az új generációs Arteriográf áttekinthető kezelőfelületet és könnyen értelmezhető leletet foglal magába.

Új generációs Arteriográf – Korábbi készülékek továbbfejlesztése

Az arterial stiffness tudomány dinamikusan fejlődik. Ezt a fejlődést követi az Arteriográf készülék is, részint a validációk megszerzésével, részint 2004 óta folyamatos termékfejlesztéssel.

2011-re a termékfejlesztés új szakaszhoz érkezett. Megjelent a kényelmesebb mérést biztosító bluetooth kommunikációt alkalmazó új mérőegység, mint a korábbi infra kommunikációs változat alternatívája. A fejlettebb proceszort tartalmazó mérőegység új funkciók megvalósítását is lehetővé tette és távlati fejlesztések előtt is kaput nyit.

Még nagyobb az előrelépés az Arteriográf szoftver tekintetében. Mivel az alkalmazások a nagyobb páciensszám és több adat feldolgozását igénylik, az új program SQL alapú adatbázis kezelést használ. Ezzel biztosítható a mért adatok több szempont alapján való egyszerű feldolgozása. Az új program új üzemmódokat, új paramétereket – mint az artériás életkor meghatározást és új leletet tartalmaz. Az új gép könnyebben kezelhető, kapcsos mandzsettákat alkalmaz, amelyeket a páciens kar-körfogata alapján javasol kiválasztani.

A számos újdonság miatt a korábban vásárolt készülékek továbbfejlesztése már nem oldható meg a korábbi szoftverfrissítéses módon. Mindamellett biztosítani kívánjuk felhasználóinknak az új funkciók elérését, ezért a továbbfejlesztés komplex módon lehetséges. Ez azt jelenti, hogy kicseréljük a mérőegység processzorát, 3 db új mandzsettát biztosítunk és hardver kulcsot adunk a mellékelt telepítő CD-n lévő 3.0.0.0 programváltozat használatához. A használatot magyar nyelvű gépkönyv segíti, de rendszeres tanfolyamainkon is szívesen látjuk felhasználóinkat. (Egy fő részére díjmentesen.)

Az új program a korábbi TensioClinic programtól függetlenül települ a gépre. A korábbi  adatok az új program könyvtárába átmásolhatók és az új programmal is feldolgozhatók. Az adatok mentésében kívánságra telephelyünkön segítséget nyújtunk.

Mivel a továbbfejlesztés a mérőegység szétszerelését igényli, a kb. egy hetes átalakítás idejére azt telephelyünkön le kell adni.

A megrendelőlapot letöltheti itt!

Miért érdemes?
Az artériás életkor fogalma a lakossági médiában egyre inkább elterjed, és az új személeletű leletet helyezi a figyelem középpontjába.
Az artériás életkor meghatározásról szakmai fórumon, a Családorvosi Lapban és a LAM-ban olvashat.

Újdonságok!
A megújult lelet könnyen értelmezhető mind a beteg, mind az orvos számára. Két oldalas, az első oldala a felkari vérnyomásértékeket tartalmazza és a pulzushullám-analízist (Aix, SBPao értékek), a második oldalon található a pulzushullám-terjedési sebesség és az új szemléletű artériás életkor meghatározás.

A megújult készülékhez 3 új, klipes mandzsetta tartozik. A program általi automatikus mandzsettaválasztás csökkenti a hibalehetőségeket, kényelmes és pontos mérést tesz lehetővé.

Az új, SQL-alapú adatbázis-kezelés számos új funkciót tesz lehetővé:
- rendszerezett betegadat felvételt és áttekinthető kezelőfelületet nyújt a mérés során
- a mérések előzetes időzítését és ismétlését
- a mért adatok egyszerű exportálását.

Az adatvédelmet a hardware-kulcs biztosítja.

A frissítés az eddig mért adatokat nem érinti, azok változatlan értékeken, de az új leletformátumnak megfelelően fognak megjelenni.

Mit jelent a fejlesztés?
A fejlesztés magába foglal processzorcserét és a szoftver frissítését is, mely magát a készüléket és a számítógépre telepített programot is érinti. A módosításokhoz nem lehetséges az internetről letölteni a frissítést. A mérőegység alkatrész-cseréjét és magának a programnak a frissítését a Medexpert Kft végzi, a cserét egy heti garanciával vállalja. A módosítás idejére igény esetén cserekészüléket biztosítunk.
A frissítés kapcsán keressen minket bizalommal! emailen: arteriograf@medexpert.hu vagy telefonon: +36 1 250 4490

A megrendelőlap letölthető itt!

A műszer továbbra is az alábbi paramétereket nyújtja
Vérnyomásmérés
Sys, Dia,
MAP,
PP
HR
ABI
Centrális vérnyomás
Sys Ao
Pulzushullám analízis
Aix felkari és centrális
PP Ao
ED
Artériás Stiffness
Pulzushullám terjedési sebesség
Artériás életkor
Cardiac Fitness
DRA
SAI, DAI

 

A megrendelőlap letölthető!